Szolgáltatások

Fejlesztő foglalkozások További szolgáltatásaink

Légvár

Bohóc Minimega Vonat

Táborok/Túrák

Kalandra fel! Tábor infók Tábor árak Színvarázs tábor Kincskereső tábor Retro tábor Biciklis tábor

Kincskereső tábor

Napközis tábor 7:30-16:30 (2024.08.05-2024.08.09.)

Igazi kincskereső térkép segítségével bejárjuk Siófok legérdekesebb helyeit, ahol próbatételeken keresztül megkeressük az elrejtett kincseket. 🧭⏳🔦🪬🪦💎🗝️🧮Légy részese te is ennek az izgalmas kalandnak! Játékos, kedves feladatok, nyomkeresés, fejtörők, logikai játékok teszik izgalmassá a vidám kalandokat. ⁉️💯💮⚛️⚜️🔀🗯️🦹🏼🧙🏻‍♀️🕵🏻‍♀️
Készítünk kincses térképet, Szeretetköveket ( melyeket aztán elrejtünk egy kirándulás során).

2 vonatos kirándulás 🚂 🪵🍄🌿🐿️ teszi különlegessé a hetet:
Elutazunk a “Marsra” ( Vértes hegység Gánt), ahol igazi vörös vidéken át jutunk el az afrikai szavannákra emlékeztető tisztásra.
Másik alkalommal meg egy egyedi, különleges játszóteret fedezünk fel , ahol hatalmas, stilizált tobozokból álló játszóvár várja, hogy birtokba vegyék a lurkók Balatonfenyvesen.

Amikor épp nem kincset keresünk, kódot fejtünk, vár ránk a Balaton vagy a medence 🌞💦! Belekóstolunk a gyermekjógába, rengeteg mozgással építjük a csapatszellemet. Lesz számháború és VR szemüveg is, melynek segítségével felülhetsz a hullámvasútra vagy csak varázsvilágot rajzolhatsz, táncolhatsz, rakétákat röptethetsz.

Unalom kizárva! Örök élmények…💥
Napi 3xi étkezés, váltott helyszínek.
Táboros messenger csoportot hozunk létre, ahová egész nap folyamatosan írjuk az élménybeszámolókat és töltjük fel a gyerekekről készült fotókat/ videókat, így a szülők is egész nap velünk vannak. A tábor végén minden kisgyermek emlékérmet vihet haza. 🥇