Partyház

Fejlesztő foglalkozások További szolgáltatásaink Eladó dolgok

Légvár

Bohóc Minimega Vonat

Táborok/Túrák

Téli tábor Kalandra fel!

Friss HírekTéli táborunk

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

Már elérhetők idei téli táborunk időpontjai, részletei! Várjuk a jelentkezéseiket info@jatekbirodalom.hu email címünkön, a +36/20-341-0948, +36/70-609-4364 telefonszámokon vagy a facebook oldalunkon!

SzolgáltatásainkFejlesztő foglalkozásaink

Kedves Szülők, Játékbirodalom Partyházunk újabb újdonsággal bővül.

Az iskolaérettség egy érési folyamat eredménye, mely minden gyermeknél másként alakul, de mindenkinél 3 terület érettségét feltételezi: biológiai (testi), szociális (szabálytudat, monotónia tűrés, feladattudat, kudarctűrő képesség), kognitív (figyelem, emlékezet, beszéd, gondolkodás, tájékozottság, észlelés).

Tanulni nem könnyű, a tanulást tanulni kell. Foglalkozásokra várjuk azokat a gyermekeket, akiknek a fenti képességek valamelyikében nehézségük adódik, vagy ha kudarcnak élnek meg dolgokat, ha a figyelmük könnyen elterelhető.
A tanulási nehézség önértékelési problémákat okozhat, ezért a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások keretében foglalkozunk velük.

Egyéni foglalkozás: 6000 Ft / 60 perc + fél óra ingyen játék a játszóházban. Az első 10 jelentkezőnek csak 5000 Ft / 60 perc.

Csoportos foglalkozás ( max. 3 fő) : 3500 Ft / 60 perc+ fél óra ingyen játék a játszóházban. Az első 10 jelentkezőnek csak 3000 Ft / óra.

3-8 éves korig várjuk a jelentkezéseket.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megtehetik az info@jatekbirodalom.hu email címünkön, a +36/20-341-0948 telefonszámon vagy a facebook oldalunkon.