Partyház

Játszóház Fejlesztő foglalkozások Nyitvatartás / Naptár Születésnapok Baba mama csicsergő klub Eladó dolgok

Légvár

Bohóc Minimega Vonat

Kalandra fel!

Nyári tábor Túrák

Játszóház

Egyelőre hétköznap csak születésnap vagy rendezvény miatt vagyunk nyitva. Természetesen nyitottak vagyunk minden jó ötletre, megkeresésre, szakkörre. Keressenek nyugodtan az info@jatekbirodalom.hu email címünkön, a +36/20-341-0948 telefonszámon vagy a facebook oldalunkon.

Belépés VÁLTÓCIPŐBEN vagy ZOKNIBAN lehetséges!

Árainkat úgy állítottuk össze, hogy a több gyermekkel érkezők több kedvezményt kapjanak. Ehhez nem feltétlen kell több gyermekesnek lenni, barátnők is összebeszélhetnek. Ha EGYÜTT jönnek el hozzánk játszani, a kedvezmény akkor is jár!

Áraink
1. óra: 1 gyermek esetén 2.000 Ft/fő
2 gyermek esetén 1.800 Ft/fő
3 gyermek esetén 1.600 Ft/fő
4 gyermektől 1500 Ft/ fő
Hétvégén 2 és fél óra/ hétköznap 3 óra: 3.500 Ft/fő
Felnőtt jegy, mely 2,5-3 óra bent tartózkodásra jogosít. 800 Ft/fő
Gyermekmegőrzés, mely az 1-3 órás felügyeletet tartalmaz. (Természetesen a választott alapdíjon felül) 500 Ft/fő
Csoportos kedvezmény iskolaidőben 600 Ft/fő, 3 felnőtt ingyen jöhet be

Játszóházként akkor üzemelünk, ha NINCS zártkörű, előre lefoglalt születésnap, ezért kérem indulás előtt MINDIG nézzék meg a szabad időpontokat itt.

Ha azt látják az aktuális naptárban, hogy JÁTSZÓHÁZ, akkor nyugodtan lehet jönni, szeretettel várunk minden kis és nagy lurkót.
Amennyiben SZÜLINAP címszót látnak, csak akkor tudnak jönni, ha nem szerepel mellette a Zártkörű! felirat.(Természetesen szülinapok iránt érdeklődni, előleget kifizetni ekkor is lehetséges, jöjjenek nyugodtan, csak a gyermekek játszani nem tudnak.)